Go Run Swirl Tech (220303 WHT)

Marka : Skechers
Fiyat : ₺2.999,00(KDV Dahil)
Erkek
  • Sayada nefes alabilen, neredeyse dikişsiz atletik file kumaş kullanılmıştır.
  • Bağcıklı atletik koşu ayakkabısı tasarımı
  • Topuk yüksekliği 5 cm'dir.
  • Skechers logo detayına sahiptir.
  • Bu ya da başka bir ayakkabı kayma riskinizi tamamen ortadan kaldırmaz.
  • Son derece hızlı tepki veren ve ultra hafif bir koşu deneyimi sunan, orta tabana sıkıştırılmış silindir hücrelere sahip Super Critical kullanarak oluşturulan Hyper Burst yastıklı orta taban kullanılmıştır.
  • Skechers Max Cushioning olaganüstü konfor ve destek için maksimüm yastıklama teknolojisi
  • Glide-Step teknolojisi geometrik tasarımlı orta tabanı ile her adımda dengenizi konforla destekler.
  • Skechers Air-Cooled Goga Mat™ nefes alabilen iç taban
  • Goodyear® Performance dış taban, geliştirilmiş yer tutuşu, denge ve dayanıklılık sağlar.
  • Ortholite® konforlu, köpük taban astarı, %5 geri dönüştürülmüş kauçuk içeriğiyle uzun süreli yastıklama ve yüksek düzeyde nefes alabilirlik sağlar.

Skechers GO RUN Swirl Tech erkek spor ayakkabı ile konforlu adımlarla daha üstün koşu performansı seninle! En gelişmiş konfor teknolojilerini bir araya toplayarak mükemmel bir koşu deneyimi sağlaman için özel olarak geliştirilmiş koşu ayakkabısı tasarımına sahiptir. Sayasında kullanılan file kumaş, modern ve sportif bir görüntüye sahiptir. Ayaklarınızı darbe etkilerinden korumak için ayakkabıyı çevreleyen sentetik paneller ile güçlendirilen sayası, nefes alarak ayaklarınızın kuru kalmasına da yardımcı olur. İç tabanın en üst kısmında yer alan Ortholite taban astarı %5 geri dönüştürülmüş kauçuk içeriğiyle uzun süreli yastıklama ve üst düzey nefes alabilirlik sağlar. Skechers GO RUN Swirl Tech erkek spor ayakkabının iç tabanında yer alan Air Cooled Goga Mat teknolojisi antrenman boyunca benzersiz bir yumuşaklık sağlayacak şekilde maksimum yastıklama yapması ile ünlüdür ve özel olarak koşu ayakkabıları için geliştirilmiştir. Glide Step teknolojisi, özel olarak şekillendirilmiş geometrik şekillerden oluşmaktadır ve adımlarınızı hızlandıran, aynı enerji ile daha uzun mesafeler kat etmenizi sağlayan bir orta taban teknolojisidir. Buna ek olarak orta tabanda yer alan Hyper Burst teknolojisi, içinde yer alan sıkıştırılmış silindirler sayesinde adımlarınızı hızlandıran Glide Step teknolojisine destek olur ve koşarken daha rahat hareket etmenizi sağlar. Skechers GO RUN Swirl Tech erkek spor ayakkabısının dış tabanında kullanılan Goodyear Performance teknolojili kauçuk ise mükemmel yer tutuşu sağlayarak sizi antrenman boyunca dengede ve güvende hissettirir. Skechers Ayakkabı Yıkama Talimatları: Benzer renkli çamaşırlarla, mümkünse koruyucu bir kılıf içine koyarak hassas programda, düşük devirde ve soğuk suyla yıkayınız. Çamaşır suyu, deterjan ve yumuşatıcı kullanmayınız. Ayakkabı tabanlıkları yıkama esnasında çıkarılmamalıdır. Asarak gölgede hava yolu ile kurumaya bırakınız.
Kullanım Türü
Spor Ayakkabı
Sizin İçin Seçtiklerimiz!
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Bu sitede size daha iyi bir deneyim sunabilmek adına, bu sayfayı ziyaretinizle ilgili bilgileri toplamak amaçlı çerezler kullanılmaktadır.